2008/12/26

Pasta med korv och mozarella

Inspirerad av Rachel Rays specialkorvar med tomat- och mozarella salza. Ett lite roligare sätt att äta prinskorv, eller någon annan lite kryddigare korv kanske? Snabbt och enkelt är det i allafall!

Ingredienser
Pasta snäckor
Prinskorv, ca tre per person (eller någon kryddigare korv)
Färska tomater, ca en per person
Vitlök, fin hackad, efter smak
Mozarella, en "boll" till ca sex personer
Basilika, färsk eller torkad efter smak
Salt och peppar

Koka lämplig mängd pasta till den är ordentligt al dente. Stek under tiden korven i en stekpanna, när den är fint brun tillsätts tomater, vitlök och kryddor och fräs på låg värme. När pastan är klart tillsätts den också tillsammans med mozarellan och allt värms på till osten smält lite lagom mycket. Servera genast, gärna på varma tallrikar.

Tips! Om man vill göra rätten mjölkfri tar man bara bort en portion innan osten tillsätts, och så ser man förstås till att korven är mjölkfri! ;)

Inga kommentarer: